Nigella-frø smager fantastisk, og giver en særlig krydret smag til disse skønne, glutenfri kiks. Jeg opfandt dem på en detox, hvor man skulle indtage Nigella-frø i forbindelse med udrensning af leveren. Men jeg udrensede den helt forkerte vej, når jeg skulle sluge de frø i vand...hmmm...så noget måtte jeg finde på.
Ingredienser:
125 g. mandelmel
50 g. sesamfrø
50 g. solsikkekerner
15 g. hørfrø
så mange Nigella-frø, som jeg kunne se mig selv spise
1/4-1/2 tsk. groft havsalt
2 æg
30 g. smeltet smør (kan erstattes med andet fedtstof).
Sådan gør du:
Alt det tørre samles med to æg og derefter smeltet smør. Bredes tyndt ud på bageplade og bages v. 160 grader varmluft i 20-25 minutter. Skæres ud og køles af.
Der bliver 16 store kiks.
Kommentarer
Send en kommentar