Broccolipostej - varm eller kold

Har du brug for en kødløs dag? Brug for at carbloade? Hvad med en gang soya- eller majspasta med broccolisauce - eller postej på et stykke stenalderbrød? Mums!

Ingredienser:

En pose frossen broccoli
Olivenolie
Hvidløg
Havsalt
Frisk basilikum

Sådan gør du:

Fordel de frosne broccolibuketter på en bradepande og vend dem i olivenolie, presset hvidløg og havsalt. Bag dem til "fritter", dvs. let brune, ved varmluft 220 grader.



Blend broccoli med et bundt frisk basilikum. Og spis.



Her serveret som mos på soyapasta og dryppet med en god olivenolie:


Her serveret som postej på stenalderbrød med mayo og agurkeryttere:


Kommentarer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nænner ikke at slette....

...denne lille feature fra min oprindelige blog for mange år siden. Så længe har Christian og jeg været kærester: Daisypath Anniversary tickers

Kontakt mig

Navn

E-mail *

Meddelelse *