Har du brug for en kødløs dag? Brug for at carbloade? Hvad med en gang soya- eller majspasta med broccolisauce - eller postej på et stykke stenalderbrød? Mums!
Ingredienser:
En pose frossen broccoli
Olivenolie
Hvidløg
Havsalt
Frisk basilikum
Sådan gør du:
Fordel de frosne broccolibuketter på en bradepande og vend dem i olivenolie, presset hvidløg og havsalt. Bag dem til "fritter", dvs. let brune, ved varmluft 220 grader.
Blend broccoli med et bundt frisk basilikum. Og spis.
Her serveret som mos på soyapasta og dryppet med en god olivenolie:
Her serveret som postej på stenalderbrød med mayo og agurkeryttere:
Ingredienser:
En pose frossen broccoli
Olivenolie
Hvidløg
Havsalt
Frisk basilikum
Sådan gør du:
Fordel de frosne broccolibuketter på en bradepande og vend dem i olivenolie, presset hvidløg og havsalt. Bag dem til "fritter", dvs. let brune, ved varmluft 220 grader.
Blend broccoli med et bundt frisk basilikum. Og spis.
Her serveret som mos på soyapasta og dryppet med en god olivenolie:
Her serveret som postej på stenalderbrød med mayo og agurkeryttere:
Kommentarer
Send en kommentar